Servicii

Cu ce ne ocupăm

Optând pentru externalizarea proceselor de contabilitate, salarizare și resurse umane, poți să îți dedici întreaga atenție dezvoltării afacerii tale.

Este recomandat să externalizezi aceste funcții către o firmă de contabilitate care să devină un partener al tău, nu doar un simplu furnizor de servicii.

Prin externalizarea către noi a procesului contabil, de calcul salarial și administrarea dosarelor de personal, toate activitățile firmei tale vor fi desfășurate în conformitate cu legislația în vigoare. Astfel, responsabilitatea pentru organizarea contabilității, corectitudinea documentelor de personal, calculul salarial și îndeplinirea obligațiilor fiscale va fi delegată firmei noastre, Grozav Business.

SERVICIILE NOASTRE

Servicii Grozav Business

Servicii contabilitate financiară

Oferim servicii specializate de contabilitate financiară, furnizând clienților noștri soluții profesionale pentru gestionarea eficientă a aspectelor financiare ale afacerii lor.

Servicii contabilitate gestiune

Asiguram inregistrarea corecta a documentelor de intrare/iesire din gestiune și efectuăm verificări ale departamentului de gestiune.

Servicii resurse umane

Ajutam clienții noștri să angajeze cei mai buni și potriviți candidați, oferind analize ale locurilor de muncă din piață, crearea anunțurilor și efectuarea interviurilor inițiale de screening.

Servicii gestionare cereri rambursare Fonduri Europene

Furnizăm servicii profesionale de gestionare a cererilor de rambursare pentru Fondurile Europene.

Servicii juridice

Misiunea noastră este să garantăm că toți clienții își ating obiectivele de afaceri, de aceea furnizăm consultanță în domenii precum litigii administrative, creanțe legale etc.

Servicii Asistenţă financiară

Oferim servicii specializate de asistență financiară, ajutând clienții să-și gestioneze eficient resursele financiare, contribuind la atingerea obiectivelor financiare ale clienților noștri.